Hi 

Ik heet Marjanne Roël, studeer en leer elke dag, neem graag een koude dip ter ontspanning en woon in Baarn. Hardlopen is al jaren mijn spiegel voor het leven en een way of life geworden. Het helpt mij in balans te zijn, flow te creëren, te luisteren naar lichaam en geest en om te gaan met all that's happening in life

Running is mijn daychanger. 

Every next page of your life will demand a different you.  

Just keep running to be you. 

Kracht van de natuur 

De natuur geeft rust, hardlopen geeft vrijheid. Dat vond ik vroeger niet, nu wel. De combinatie geeft een opgeruimd hoofd, ontspanning in lijf en leven door focus op ademhaling en het nu. 

RUN-DIP-RUN IN KOUD WATER

Bevlogen en enthousiast over wat ik doe. Ik geloof in de (veer)kracht van mensen. En in hardlopen. Ik combineer dat graag met een koude dip, nuchterheid en humor. Dat levert iedere keer weer verfrissende inzichten op. 

Running als day en life-changer 

Ik ben gek op rennen. Niet om de tijd en afstand, maar om het proces. Ik knap er altijd van op. Het hoeft niet altijd lang. Precies dat korte rondje lopen is vaak de daychanger die nodig is.
Bewegen is goed voor je brein! 

Prikkelen, creëren en transformeren 

Mensen omschrijven mij vaak als creatief, energiek, scherpzinnig en betrokken. Ik luister en strik graag mijn veters om samen met jou naar verassende inzichten én een stap vooruit te lopen. 
Letterlijk & figuurlijk. 

RUN YOUR STUDY 

is ontstaan tijdens mijn eigen studiejaren, gewoon gaan rennen als oplossing voor een druk hoofd. Ik ben dat blijven doen als onderdeel van mijn werk en opdrachten in zorg en onderwijs met jonge mensen. Ik zie dat het werkt. Bewegen is een gamechanger. 

RUN YOUR COMPANY 

Naast hardlopen, training geven en coaching ben ik een creatieve organisatie- ontwikkelaar op hardloopschoenen in de zorg, waarin ik  als SPH-er ben begonnen. Met RUN YOUR COMPANY werk ik vanuit verschillende rollen aan het verbeteren van kwaliteit en gezondheid. 

Achtergrond & opleiding 

Ik ben ooit gestart als SPH-er in de ggz en zag al snel wat (samen) bewegen deed voor herstel en het kunnen omgaan met wat je dagelijks tegenkomt. Vooral voor jonge mensen! Afgelopen jaren heb ik mij verrijkt door middel van diverse opleidingen op het gebied van bewegen, coachen en hardlopen. Daarnaast heb ik veel geleerd als hardloopbuddy voor blinde- en slechtziende mensen (zie ook running blind). 

In mijn aanpak en begeleiding neem ik deze ervaringen, kennis en andere inzichten mee. waaronder:

  • Mindful Running
  • Chi Running
  • Ademhaling en hartslag (en wat dat jou  verteld over je lijf en brein) 
  • Koudetraining 
  • Intelligent bewegen, combineren van 3 focuspunten: fysiek, mentaal en emotioneel. Voor een betere samenwerking tussen lijf en brein. 

Opleidingen 

  • Runningtherapeut (2017) Simon van Woerkom/Bram Bakker,
  • Hardlooptrainer (2017) Aart Stigter,
  • Sportrustencoach (2017) Koen de Jong
  • SPAT Coach (2018) Intelligent bewegen/ Fabio D' Agata. 
  • Studiecoach (2022) ROC


Daarnaast ben ik lid van de beroepsvereniging runningtherapie, volg regelmatig bijscholingsdagen en geef trainingen op het gebied van (gezonde) leefstijl en vitaliteit in de zorg.